Forex Trade FX Backtesting och Min Dagbok för Day Trading

Share to your friends

Forex News Gold News  Oil News Forex Video Gold Video
         

Foreign exchange Commerce FX Backtesting och Min Dagbok för Day Buying and selling


FX Backtesting och Min Dagbok för Day Buying and selling
Ni har hört mig säga det förr och kommer att höra mig säga det igen, males att backtesta kommer att vara nyckeln för din buying and selling! Så i detta avsnittet, som är ett av två avsnitt, så visar jag lite hur jag backtestar samt kopplar ihop med day buying and selling dagbok med den. Visar även hur min day buying and selling dagbok fungerar samt hur lätt och bra det är att använda den ihop med backtesting!

———- ⚡︎ Patreon ⚡︎ ———-
Ta din Day Buying and selling until en ny nivå! I detta slutna discussion board kan du vara med och ta reside trades ihop med mig, lära dig om mina strategier, ladda ned day buying and selling dagbok och mycket mera. Allt för att du skall lyckas inom Day Buying and selling!
Läs mer här :

———- ⚡︎ TOP 5 BÖCKER INOM DAY TRADING ⚡︎ ———-
Bok 1: Buying and selling for Dummies –
Bok 2: Buying and selling within the Zone –
Bok 3: Commerce the Dealer –
Bok 4: Rules –
Bok 5: What I realized shedding 1,000,000 greenback –
I denna filmen pratar jag om alla 5 böckerna:

———- ⚡︎ BÄSTA DAY TRADING PLATTFORMEN ⚡︎ ———-
Den bästa och billigaste plattformen att börja med:
I denna filmen kan du lära dig mer om plattformen:

———- ⚡︎ FÖLJ MIG ⚡︎ ———-
Följ mig gärna by way of Sociala medier:
– Patreon:
– Instagram:
– YouTube:
– Hemsida:

Återigen vill jag tacka alla gamla och nya följare! Tack för all kärlek och hoppas du får ut något ifrån movie klippet. All kärlek until er och lycka until!

//David

———- ⚡︎ BUSINESS ENQUIRES ⚡︎ ———-
Kontakta mig i så fall på: hi [email protected]
———————————————-

Ps. Det kan förekomma länkar som är affiliate länkar i texten ovanför. Köper du något by way of länken på amazon inom 24 timmar så är du med och stöttar denna kanalen. Detta gör att du bidrar until att jag kan lägga mer tid på kanalen och att jag kan skapa bättre och fler filmer, så att du lär dig mer om Day Buying and selling. Stort tack för din hjälp!source

You may also like...