Pasaran Matawang Forex Tutup | Belajar Forex Siri 6

Share to your friends

Forex News Gold News  Oil News Forex Video Gold Video
         



Assalamualaikum gais, macam biasa kan abam dah janji nak ajar korang buat duit dari rumah secara on-line sebagai foreign exchange dealer. Tapi korang kene ingat la, Be taught First Earn Later. So kene mahirkan dulu apa yang saya dah ajar sebelum ini.

Dalam Siri Belajar Foreign exchange kali ini, saya share dengan anda semua cara untuk membuat Backtesting untuk meningkatkan lagi kecekapan dan kemahiran korang dalam technical evaluation. Mana boleh pandai tiba-tiba kan…. segala sesuatu ada permulaan dan perjalanannya.

Memang boleh jana pendapatan dari foreign currency trading, tapi tiada jalan mudah untuk mengusainya. Harus melalui kepayahan belajar untuk mencapai kefahaman. Bak kata omputeh “buying and selling is the toughest simple cash on this planet”, ianya kelihatan mudah tapi disebalik kesenangan itu ada ujian yang harus ditempuh terlebih dahulu.

By the way in which, ada base yang tak set off tapi saya tulis set off dalam video ni, masa edit baru perasan. Sorry, tapi harap korang faham primary pointnya

Jika anda adalah subscriber baru di channel saya dan minat untuk belajar foreign exchange secara percuma, boleh luangkan masa di playlist di bawah dan mulakan langkah anda di Belajar Foreign exchange Siri 1

Anda belum mempunyai account buying and selling? Boleh buka account pertama anda melalui hyperlink di bawah

banyak lagi video tutorial yang akan saya share, so boleh ajak kawan-kawan untuk singgah ke channel ni okey, jangan lupa subscribe dan activate notification supaya tidak ketinggalan video yang terbaru.
=================================
Keep Linked
Instagram:
Fb:
Linkedin:
My spouse Youtube Channel:

#peaceandlove



source

You may also like...